maandag 6 december 2021 Doe mee! Vier zondagnamiddagen 2022

13  maart  (13u30 – 16u15)

20  maart (13u30 – 16u15)

3 april (13u30 – 16u15)

10 april  (13u30 – 16u15)
Lani Pelligrini en Janne Blommaert, zangeressen, afgestudeerd aan het conservatorium, nodigen jullie uit om in een reeksje van vier zondagnamiddagen deel te nemen aan CasAperta.


Lani en Janne zijn al lang bevriend, zingen samen en alleen, elk in een eigen stijl,  sympathiek en vol energie, Hondje 'Copin' doet ook mee ;-)

Zij nodigen duo's met een naaste met dementie uit om samen te zingen en naar muziek te luisteren. Aan het eind zingen we samen ons nieuw lied!

***Lani Pellegrini & Janne Blommaert zingen

Je moet niet kunnen zingen.

Bewegen, kijken, luisteren, genieten mag zeker ook!


Duo’s die zin hebben kunnen zich nu al inschrijven bij Jan Barbe of Bie Hinnekint.

Waar:

International Opera Academy – Bijlokekaai 6 (via de slagboom)

Op straat parkeren is gratis op zondag


1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben financieel medewerker en tevens financieel adviseur. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen bij banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen. Ik ben hier om iedereen die op zoek is naar een lening aan te bevelen contact op te nemen met Novelty Finance voor een lening tegen een zeer lage rente van 3%. Ze zijn een betrouwbaar en betrouwbaar leningbedrijf en u kunt met hen samenwerken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531 voor meer informatie.

  NOVELTY FINANCE biedt financieringsoplossingen. Ze bieden allerlei soorten leningdiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). Ze bieden flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
  • Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  • Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
  • Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
  • Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
  • U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  • U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  • Geen verborgen kosten

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
  Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig heeft over de leningaanbieding, stuur dan een E-MAIL naar (noveltyfinances@gmail.com) OF stuur een WhatsApp-bericht via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen