dinsdag 3 augustus 2021

CasAperta Muzieksalon zondagnamiddag 29 augustus 2021 in Marriott - Gent

 


Uitnodiging Muzieksalon CasAperta

Marriott – Gent - Coronaproof- 20 duo’s 

zondagnamiddag 29 augustus 2021.


 

Beste muziekliefhebber en CasAperta vrienden,

Jullie hebben lang moeten wachten, maar we zijn er terug! U bent van harte uitgenodigd op het eerste CasAperta Muzieksalon van 2021. We zijn opnieuw  te gast in Marriott Hotel omdat jullie daar in bubbels kunnen neerzitten. Er zullen naamkaartjes op de zetels liggen. Een mondmasker is verplicht tot jullie zitten, dan mag dat gelukkig af.


Duo Coordonné

Luit en stem

Anna Nuytten en Thomas Langlois ontmoetten elkaar in het Koninklijk Conservatorium van Gent, en ontdekten samen, tijdens kamermuziekrepetities, fijne oude en nieuwe muziek die hen heel nauw aan het hart lag. Zo’n drie jaar later is hun interesse hierin enkel gegroeid, en durven ze steeds meer onverwachte combinaties maken tussen verschillende soorten liederen uit hun repertoire. Wat begon als onschuldig repeteren in de lokalen van het Conservatorium, heeft dit jaar geleid tot een eerste CD opname.“Je hoeft de woorden niet te verstaan

om de liederen te beleven”

 

De muziek van John Dowland vormt de rode draad van het programma. Meer bepaald: de “lute song”, de specifieke manier waarop Dowland luit en stem combineert. 

Het is één van de meest intieme vormen van kamermuziek, die we ook bij zijn tijdgenoten zoals Thomas Campion en John Danyel kunnen terugvinden. Maar deze combinatie bestond natuurlijk niet alleen in Engeland. Ook in Italië bijvoorbeeld is prachtige muziek geschreven voor luit/ theorbe en zang. Barbara Strozzi en Francesca Caccini waren (vrouwelijke) meesters in het genre. 

In de liederen van Jacques Brel en Barbara zag Duo Coordonné een ongelooflijk potentieel om dezelfde combinatie van instrumenten toe te passen. Als ze zich voorstellen hoe een figuur als John Dowland met muziek en tekst omging bijna 400 jaar geleden, herkennen ze in deze twee modernere chansonniers een zelfde werkwijze. Los daarvan zijn het natuurlijk ook gewoon steengoede liederen, waar nog steeds naar geluisterd moet kunnen worden.

 

Meeneuriën mag.


Deelnemen?

Duo’s met een naaste met (jong)dementie zijn welkom!                        

Laat even iets weten als je plant te komen.

jan.barbe1@telenet.be

tel. 09/ 223 02 82

 

Vragen of twijfels? Bie Hinnekint 0476/999972                                                           

                                                       
1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen