donderdag 21 april 2016




CasAperta organiseert 
artistieke en gezellige namiddagen 
voor mantelzorgers samen 
met de persoon voor wie zij zorgen.

Door het samen beleven van muziek, 
beeldende kunst, natuur 
en hieromtrent gedichten en verhalen improviseren 
via de vrije loop van de verbeelding, 
in plaats van herinnering en betekenisgeving, 
kondigt zich onvermijdelijk

een ander inzicht in dementie aan.

50 opmerkingen:

  1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

    Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Functies en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

    Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp / Telegram: +447903159998
    2020 © ️ In orde gereserveerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo iedereen, ik woon in Singapore en ik ben vandaag een gelukkige vrouw? en ik zei tegen mezelf dat elke geldschieter die mijn familie uit onze arme situatie redt, ik iedereen die op zoek is naar een lening naar hem zal verwijzen, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van $ 20, 000,00 om mijn leven helemaal opnieuw te beginnen aangezien ik een alleenstaande moeder ben met 3 kinderen Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man leningverstrekker die me helpt met een lening van $ 20, 000,00 Dollar, hij is een GOD vrezende man, als je in nood bent lening en u zult de lening terugbetalen. Neem contact met hem op. Zeg hem dat het mevrouw Sharon is, die u naar hem verwijst. contact via e-mail: (challotloan@gmail.com) Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo kijker

    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt investeren en wekelijks $ 2000 kunt verdienen, veel mensen hebben geprofiteerd van deze investering aanbieding voor en tijdens dit convid-19-virus, als u door dit coronavirus in financiële moeilijkheden verkeert en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begin wekelijks winst te maken als u geïnteresseerd bent, kunt u nu contact met mij opnemen via dit nummer +1 (502) 2064419

    $ 200 om in 7 dagen $ 2.000 te verdienen
    $ 300 om in 7 dagen $ 3.000 te verdienen
    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50.000 te verdienen

    Om uw investering nu te starten, e-mail: tradewithcarlos2156@gmail.com u kunt ook lid worden van ons telegramkanaal https://t.me/joinchat/AAAAAEn2tUePbck3dMZ6Og

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 10.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen van pure hartleningen en toen besloot ik een aanvraag in te dienen onder hun aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 50.000 waar ik om had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: neuronfinancecreditunion@gmail.com]

    BeantwoordenVerwijderen
  8. IK WIL DE HEER LEROY WAARDEREN VOOR MIJ EEN LENING GEGEVEN IK BEN VELE KEER OPLOSSEN OM EEN ONLINE LENING TE KRIJGEN TOTDAT IK DIAMANTLENINGEN VOND OM MIJ EEN LENING TE GEVEN VAN 43000 EUR ZONDER ENIGE VOORBETALING ALS U VANDAAG ELKAAR EEN DRINGEND LENING NODIG HEBT: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  9. IK WIL DE HEER LEROY WAARDEREN VOOR MIJ EEN LENING GEGEVEN IK BEN VELE KEER OPLOSSEN OM EEN ONLINE LENING TE KRIJGEN TOTDAT IK DIAMANTLENINGEN VOND OM MIJ EEN LENING TE GEVEN VAN 43000 EUR ZONDER ENIGE VOORBETALING ALS U VANDAAG ELKAAR EEN DRINGEND LENING NODIG HEBT: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  10. IK WIL DE HEER LEROY WAARDEREN VOOR MIJ EEN LENING GEGEVEN IK BEN VELE KEER OPLOSSEN OM EEN ONLINE LENING TE KRIJGEN TOTDAT IK DIAMANTLENINGEN VOND OM MIJ EEN LENING TE GEVEN VAN 43000 EUR ZONDER ENIGE VOORBETALING ALS U VANDAAG ELKAAR EEN DRINGEND LENING NODIG HEBT: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur ons een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 40.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wil de heer Dalton Leroy van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij me een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven nadat ik verschillende keren ben opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen. als je vandaag een dringende lening nodig hebt, solliciteer dan via e-mail diamondloans24@yahoo.com whatsapp 16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging een lening te krijgen. totdat ik een dalton van diamantleningen bedoelde die me een lening ter waarde van 43000 eur gaf om mijn schulden te consolideren als je vandaag een dringende lening nodig hebt, solliciteer via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo, ik ben zo opgewonden vandaag. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hadden gekregen van LAPO M-F, dus besloot ik om een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en pas een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. mijn naam is Joy Mongan ben erg blij vandaag omdat ik mijn lening van 10.000 euro heb gekregen van sabinhelps vermogensbeheer, je kunt contact opnemen met agent Karin Sabine sabinhelps@gmail.com of whatsapp + 79267494861. voor meer informatie over hoe je je lening kunt krijgen, niet doen vergeet haar te vertellen dat ik je voorstel.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. KRIJG UW LEGE ATM-CREDITCARD VOOR EEN BETAALBARE PRIJS
    * Ze verkopen deze kaarten aan alle klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 2000 tot $ 5000 en een bestedingslimiet tot $ 50.000 in winkels en onbeperkt op POS. *

    * e-mail: int.hackers002@gmail.com
    * je kunt ons ook bellen of whatsappen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. KRIJG UW LEGE ATM-CREDITCARD VOOR EEN BETAALBARE PRIJS
    * Ze verkopen deze kaarten aan alle klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 2000 tot $ 5000 en een bestedingslimiet tot $ 50.000 in winkels en onbeperkt op POS. *

    * e-mail: int.hackers002@gmail.com
    * je kunt ons ook bellen of whatsappen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lege ATM-kaart
    Weet u dat u bij elke geldautomaat contant geld kunt opnemen !!!

    We hebben speciaal geprogrammeerde ATM-kaarten die kunnen worden gebruikt om contant geld op te halen bij geldautomaten of push, winkels en bedrijven. We verkopen deze kaarten aan al onze klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaarten hebben een dagelijkse opnamelimiet van $ 5000 bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $ 100.000 in de winkels.

    We bieden ook de volgende diensten aan:
    1) TRANSFERS VAN DE Western UNION
    2) BANKSLOGINS
    3) BANKOVERSCHRIJVINGEN
    4) CRYPTOCURRENCY MIJNBOUW
    5) AANKOOP VAN CADEAUBONNEN
    6) INDIENING VAN REKENINGEN
    7) WALMART-TRANSFERS
    8) BITCOIN INVESTERINGEN
    9) VERWIJDERING VAN DE NAAM UIT DE SCHULDENREGELING EN STRAFRECHTELIJKE REGISTRATIE
    10) BANKHACKING

    Rijk worden en leven volgens de levensstijl van de rijken en beroemdheden is de droom van velen. En terwijl de meeste mensen gaan werken of op zoek zijn naar andere ethische methoden om online geld te verdienen.
    De lege pinautomaat neemt geld op bij alle pinautomaten en er is geen naam voor omdat deze leeg is, alleen uw pincode staat erop, deze is niet traceerbaar. in de wereld.
    Contactpersoon: Daniel Jerry LEE
    E-mail: lee.jerry5555@gmail.com
    ICQ757580619

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hello every one I saw comments from people who already got their loans from pure heart loans and then I decided to apply under there recommendations and just few hours ago I confirmed in my own personal bank account a total amount of €60,000 which I requested for. this is real a great news i am advising every one who needs real loan to apply true their via mail (trustfundloanfirm1975@gmail .com or WhatsApp(+12048180190) i am happy now that I have gotten the loan I requested

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us today and get the best lending service
    personal cash business cash just email us below
    Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
    call or add us on what's app +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Getuigenis over hoe ik mijn lening tegen 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

    Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven.

    Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypotheekleningen, woningleningen.Neem vandaag nog contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

    Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

    WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

    BORROFOURGEGEVENS

    1) Volledige namen:
    2): Land
    3) Adres:
    4) Staat:
    5) Geslacht:
    6) Burgerlijke staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    9) Maandelijks inkomen:
    10) Volgende van Kin:
    11) Lening vereist:
    12) Leentijd:
    13) Doel van de lening:
    14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

    Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hoogachtend,
    Mevr. Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

    Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo allemaal, mijn naam is Daniëlle Meike lieke ben uit Netherland ik heb net mijn lening ontvangen van mevrouw Patricia Kingsman lening bedrijf ze zijn een nieuwe legitieme lening bedrijf van 2021 en het is niet lang geleden dat ik mijn lening van hen ontving ik kreeg mijn lening van hen vandaag en nu ik dit bericht post, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, contact op te nemen met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Regeert iedereen dat mijn naam Kojonka Moe is en ik kom uit Nederland Ik heb gehoord dat mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman en dit is mijn eerste aanvraag voor een lening online Ik was bang om een ​​online lening aan te vragen vanwege de zwendel die ik zie op het internet maar nadat ik zoveel getuigenissen had gelezen over dit bedrijf, besloot ik het eens te proberen en een lening aan te vragen bij dit bedrijf, genaamd Patricia Kingsman, leningbedrijf, ik had geld nodig en ik had een lening van 120.000,00 euro nodig. Dus solliciteerde ik en kreeg ik te horen wat ik moest doen. Ik was bang, maar ik gaf het bedrijf de kans om me te helpen en ze verzekerden me dat ik in minder dan 8 uur tijd mijn lening op mijn rekening zou ontvangen. Ik heb nooit geloofd maar ik wachtte in minder dan 8 uur tijd kreeg ik een telefoontje van mijn bank dat een bedrag van 120.000,00 Euro werd bijgeschreven op mijn account en onmiddellijk belde mijn bank mij ik heb contact opgenomen met het bedrijf en laat hen weten dat ik mijn heb ontvangen lening en vandaag ben ik blij. Dus als je mijn bericht tegenkomt en je leest het en je hebt een legitieme lening nodig van dit bedrijf en wees gerust, dat je blij zult zijn met dit bedrijf. Ik geloof dat dit bedrijf door God is gestuurd en ik bid dat ze het laatst zullen blijven helpen. . Neem contact op met dit bedrijf via e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Alle dank aan Patricia Kingsman voor het helpen van mij met mijn lening nadat ik 6 keer ben opgelicht door neppe mensen die clams worden om geldschieters te worden.

    Mijn naam is Thomas Liam Max, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Den Haag. Een maand geleden was ik op zoek naar een online lening en ik zag verschillende kredietverstrekkers op internet en met wat valse getuigenissen en ik solliciteerde van hen en alles wat ik kreeg was oplichters, ik solliciteerde meer dan 6 bedrijven en ik werd helemaal bedrogen. Dus ik gaf de hoop op totdat ik besloot om opnieuw te controleren of ik hulp zou vinden terwijl ik aan het zoeken was en ik vestigde me op zoek naar een legitieme leningmaatschappij.Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman-leningmaatschappij.Ik zag veel getuigenissen waar mensen commentaar op gaven haar, maar omdat ik vals werd bedrogen, dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik deed wat mij werd gevraagd en ik wachtte op mijn lening en mevrouw Patricia Kingsman vertelde me in minder dan 8 uur dat je veilig bij mijn lening was, ik geloofde het niet want ik dacht dat het ook een oplichterij was, dus die dag was het nacht in Nederland en ik sliep 's ochtends uit het nest toen ik wakker werd kreeg ik een melding van mijn bank dat er geld op mijn rekening stond en belde ik meteen mijn bank om te bevestigen en de bankmanager vertelde me dat ik onmiddellijk naar de bank moest komen en ik ging meteen toen de bank werd geopend toen de bankmanager mijn rekening controleerde, zagen we een bedrag van 135.000,00 euro en ik vertelde mijn manager dat ik online een lening had aangevraagd en mijn bank manager was geschokt als er wa is nog steeds een echt en legitiem leenbedrijf online ik ben zo blij allemaal dankzij Patricia Kingsman ik besloot om op het internet te schrijven omdat ik andere mensen het zag doen en over dit bedrijf te getuigen, daarom post ik dit bericht online aan iedereen die dat nodig heeft een lening, zelfs als u eerder bent bedrogen, solliciteer bij dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf u niet zal teleurstellen. Met vriendelijke groet aan iedereen die mijn bericht leest en u kunt contact opnemen met dit bedrijf via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ze gebruiken ook Whatsapp, het nummer is +1 (575) 655-0066. Nogmaals mijn groeten aan iedereen die mijn bericht leest en ik bid dat je gelukkig bent zoals ik nu ben met dit bedrijf omdat ik meer mensen naar dit bedrijf breng om te helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Groeten iedereen of iedereen mijn naam is Sophie Maud ik kom uit Den Haag Nederland ik heb gehoord over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman dat ze mensen met leningen over de hele wereld helpen. Ik ben ooit op zoek geweest naar een lening online en ik ben bedrogen door 2 bedrijven die nep was en na die tijd geloofde ik nooit dat een goed leenbedrijf van internet kon komen, ik dacht dat ze allemaal een fraude waren totdat ik dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman leenbedrijf vond, vond ik mensen getuigd over dit bedrijf en ik was verrast waarom ik heeft dit bedrijf niet op tijd gevonden. Ik heb nooit geloofd wat de mensen over het bedrijf zeiden tot ik solliciteerde en het probeerde, het bedrag dat ik zocht was groot en het was voor een onroerend goed het geleende bedrag was 10,5 miljoen euro en dus heb ik gesolliciteerd en de dame Patricia Kingsman sprak voor mij, maar omdat mijn lening groot was, duurde het slechts 15 uur om mijn lening te ontvangen, omdat ze me vertelden dat de leenservice 8 uur was om de lening te ontvangen. Het enige wat ze me zei te doen was de bankoverschrijvingskosten te storten die de bank ging gebruiken om mijn lening over te maken naar mijn bankrekening toen ze me vertelde dat ik ooit bang was dat het oplichterij was, maar ik zei, laat het me geven een poging ik heb de overgemaakte transactiekosten gestort en dat was alles wat ik heb gestort, zie in minder dan 15 uur tijd dat ik een bericht van mijn bank ontving dat een bedrag van 10,5 miljoen euro op mijn bankrekening is bijgeschreven en alles over het geld de details en van wie het kwam was daar, zie, het was Patricia Kingsman die me hielp toen ik het voor het eerst zag, ik was verrast dat ik mijn ogen nooit geloofde, maar het was waar. Dus ik vertelde mezelf omdat andere mensen dat het bedrijf hielp getuigen over hun goede daden, laat me de mijne doen om het niet gemakkelijk te maken om tegenwoordig een legale leningmaatschappij online te zien, dus iedereen van overal die een online lening nodig heeft zonder bedrogen te worden, solliciteert bij dit bedrijf omdat zij alleen dat kunnen helpen, ik heb het bevestigd en het is waar dat ik zo blij ben en ik weet dat dit bedrijf andere mensen gelukkiger zal maken dan ik. U kunt contact opnemen met dit bedrijf via e-mail of WhatsApp, want ik gebruikte WhatsApp omdat het een sneller e-mailadres van het bedrijf was, patriciakingsman.loans2016@gmail.com en Whatsapp is +1 (575)655-0066. Bedankt iedereen van Sophie Maud uit Den Haag Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Patricia God zal u en uw bedrijf zegenen

    Mijn naam is Veronica Rose Holly. Ik kom uit Utrecht, Nederland. Ik heb niet veel te zeggen dat iemand die een echte lening nodig heeft zonder dat je wordt bedrogen bij Patricia Kingsman moet solliciteren, want ik heb vandaag een lening bij dit bedrijf aangevraagd nadat ik zoveel goede en prachtige opmerkingen over dit bedrijf heb gelezen. Ik heb een lening aangevraagd om mijn schulden te betalen en alles wat ik nodig had, was 50.000 euro, omdat ik een deel van dat geld ook zal gebruiken om mijn schoolgeld te betalen. Terwijl ik dit nu op internet schrijf, heb ik vandaag mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit heb geloofd dat ik ooit weer gelukkig zou zijn want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman God zal haar zegenen en zijn gezelschap voor het glimlachen van mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Nederland en andere landen die een lening nodig hebben, uw helper is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. Iedereen die zich heeft aangemeld bij Patricia Kingsman, heeft geen probleem, want u ontvangt uw lening precies op het moment dat zij u dat vertelt. hun bedrijfsmailadres is Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Nogmaals God zegene u Patricia Kingsman en moge u lang leven om mensen te blijven helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik beveel Carlos Trading Signal ten zeerste aan als de beste forex / Crypto-handelaar, ik verdien maar liefst $ 2.500 per week met $ 200 in een week. Je kunt contact met hem opnemen als je hulp nodig hebt. Via whatsapp: (+12166263236) e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 4000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Am Marian Edens Uit Nederland Ik ben vandaag een gelukkige vrouw omdat ik Robert Loans vertrouwde die me hielp toen ik echt hulp nodig had. Ik had nooit gedacht dat er nog zo'n leningbedrijf was totdat ik Robert Loans probeerde en mijn € 15.500 was gestort op mijn rekening zal ik iedereen die een lening nodig heeft adviseren contact op te nemen met Robert Financial Loans. Hij is bereid u te helpen met elk bedrag dat u nodig heeft. Neem contact op met de heer Robert Financial Loans voor directe leningen voor u allemaal hier in Nederland/België E-mail: robert_loans12@yahoo.com of WhatsApp +14086140680

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Battling with any health related issues or infection is not the end of your life, why not contact a herbal practitioner for cure dr Osunbor has herbal remedies and permanent solution for all your health related problems.I recommend him to you today only because i have also used his herbal medicine and it worked perfectly on my health problem, you can actually save yourself from giving your hard earned money to Scammers if only you can contact dr Osunbor today for genuine and Permanent cure herbal products . Pls help share this post to save yourself and your love ones.Dr Osunbor  is specialize in these areas,Permanent herbal supplements for anxiety and depression,HIV/AIDS, Diabetes, Epilepsy, Blood, Cancer, HPV, ALS, herpes etc. Email: dr.osunbor23@gmail.com also call or whatsApp him on +393663677754

    BeantwoordenVerwijderen

  36. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $10,050 USD every week, for six months!

    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...
    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address:: besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $2,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.
    Here is our price lists for the ATM CARDS:
    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD
    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address::besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Beste klant,
    Deskundige financiering Inc-Speciale aanbieding!
    We financieren momenteel het opstarten van een bedrijf, bedrijfsuitbreiding en werkkapitaal enz. Onze financieringsbronnen zijn gespecialiseerd in creatieve oplossingen om aan uw behoeften te voldoen met een betaalbare rente van 2% en een flexibele aflossing van 1 tot 15 jaar.

    Wij bieden ook persoonlijke leningen voor vakanties,
    woningrenovatie en schuldconsolidatie.
    @2% rente/looptijd van 5 jaar.
    Met snel proces en onmiddellijke goedkeuring.
    Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: expertfundinginfo@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Bent u op zoek naar een directe geldlening? Ons bedrijf werkt volgens duidelijke, flexibele, transparante en begrijpelijke voorwaarden. We bieden zeer lage rentetarieven in verband met de vertraging van de economische activiteit (recessie) in de meeste landen ter wereld. U heeft misschien een slecht krediet. Ons bedrijf biedt nu een betaalbare lening met rentetarieven, heeft u geld nodig om uw bedrijf een boost te geven? Of heeft u geld nodig voor persoonlijke doeleinden? Waarom neemt u nu niet contact met ons op, wij bieden particulieren juridische leningen tegen een rentepercentage van 3%. Geïnteresseerde aanvragers kunnen contact met ons opnemen via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com OF WhatsApp op +1 (209)251-1529.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. I am super excited today, all thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik wil alleen deze leningmaatschappij (SOFORT-KREDIT) in Berlijn, Duitsland, bedanken voor het verstrekken van een lening van € 450.000 euro tegen een zeer betaalbare rente van 2%. Het was moeilijk voor mij om een lening te krijgen via internet omdat ik ben vaak bedrogen door sommige geldschieters online, ik zag online een getuigenis van een vrouw hoe ze een Sofort-kredit kreeg, daarna nam ik hun adres en volg hun instructies, hoewel ik nooit geloof, zelfs niet als ze om de vereisten vragen, tot mijn grootste verrassing werd mijn lening overgemaakt naar mijn bankrekening, ik ben nooit iets kwijtgeraakt, God maakt alles mogelijk zoals ik het wil, hier is het e-mailadres" sofortkredit66@gmail.com of WhatsApp +4917627474133

    BeantwoordenVerwijderen
  41. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +34632725157

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme hoeveelheid winst in ruil. u kunt contact opnemen met meneer Anderson voor uw investeringsplan, want hij heeft me geholpen om 12.000 usd te verdienen met weinig investeringsgeld. Mr Anderson, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen voor iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen.. u kunt contact met hem opnemen via zijn whatsapp: (+447883246472) E-mail:(tdameritrade077 @gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo allemaal, ik ben mevrouw Ann, ik ben momenteel een getrouwde man met twee

    kinderen en ik zaten in augustus 2021 in een financiële situatie en ik moest wel

    herfinancieren en mijn rekeningen betalen voor de medicatie van mijn zoon. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij

    verschillende leningbedrijven, zowel particulier als zakelijk, maar nooit met succes, en

    de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd. Maar zoals God het zou hebben, werd ik voorgesteld aan

    een man van God een particuliere leningverstrekker door een vriend genaamd Mr.peter en ik heb een

    lening voor een bedrag van 60,0000euro en vandaag ben ik een bedrijfseigenaar en mijn kinderen zijn

    op dit moment goed bezig. Dus beste, als u contact moet opnemen met een bedrijf met:

    verwijzing naar het veiligstellen van een lening met een lage rente van 2% en beter

    terugbetalingsplannen en schema, neem contact op met Mr.peterhelps die hij niet kent

    die dit doe, maar ik ben nu zo blij en ik heb besloten om mensen meer te laten weten

    over hem, hij biedt allerlei soorten leningen aan zowel particulieren als bedrijven en

    ook ik wil dat God hem meer zegent. U kunt via deze link contact opnemen met zijn bedrijf

    e-mail:peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Goed nieuws! Goed nieuws!! Goed nieuws!!! Solliciteer nu, voor uw veilige, snelle en veilige lening voor uw bedrijf, voor de aankoop van de auto, het huisverbetering, voor uw persoonlijke behoeften. Als je vastzit,. We verlenen leningen om samen te werken en individuen met een nominale rente van 3%, ongeacht het geleende bedrag. Voor onderzoek of e-mail aanvragen: Peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hello everybody, I am Mrs Ann ,I am a married man at the moment with two kids and i was stuck in a financial situation by august 2021 and i needed to refinance and pay my bills for my son medication. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success,and most banks declined my credit. But as God would have it, i was introduced to a Man of God a private loan lender by a friend named Mr.peter and i got a loan at the sum of 60,0000euro and today am a business owner and my kids are doing well at the moment. So dear,if you must contact any firm with reference to securing a loan with low interest rate of 2% and better repayment plans and schedule,please contact Mr.peterhelps he doesn’t know that am doing this but am so happy now and i decided to let people know more about him,he offers all kinds of loans to both individuals and company and also i want God to bless him more. You can contact his company through this email:peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Goed nieuws! Goed nieuws!! Goed nieuws!!! Vraag nu uw veilige, snelle en zekere lening aan voor uw bedrijf, voor de aankoop van de auto, de verbetering van uw huis, voor uw persoonlijke behoeften. Als je vastzit,. Wij verstrekken leningen aan partners en particulieren met een normale rente van 3%, ongeacht het geleende bedrag. E-mail voor vragen of verzoeken: Dellastaylors@yahoo.com
    whatsapp op +1 (209) 251-1529

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Goededag,

    Met spoed op zoek naar een lening? Wilt u uw rekeningen betalen en Vastgoed (Investeringsleningen)/Bouwlening kopen? Ik kan u 24 uur goedkeuring van de lening garanderen. Wij zijn een investeringsmaatschappij van wereldklasse die allerlei soorten financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdig sluitingsschema. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. E-mail-truistbank007@gmail.com Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Stuur mij een samenvatting voor de leningaanvraag. Rev jack smith e-mail revjacksmithloanoffer@gmail.com whatsapp: +17079997894

    BeantwoordenVerwijderen

  49. Ontvang een blanco ATM-KAART en contant goed geld/fondsen Betaal uw schuld vandaag direct in elke geldautomaat om u heen waar ook ter wereld. neem contact op met Jaxononlinehackers@gmail.com. Het is 100% gegarandeerd veilig zonder zorgen om gepakt te worden omdat de blanco kaart al is geprogrammeerd en geladen met goede fondsen erin, op een zodanige manier dat het niet traceerbaar is, die ook een techniek heeft die het onmogelijk maakt voor de CCTV om je te detecteren, ik ben geen domme vrouw dat ik naar het publiek zal komen en beginnen te zeggen wat iemand niet heeft gedaan. Neem voor meer informatie contact op met de heer Jaxon Boone en ook over hoe u uw kaart gaat krijgen. Bestel de uwe vandaag nog via e-mail: Jaxononlinehackers@gmail.com, SMS & Call of Whats-app: +12192714465

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hello guys, I just want to recommend good loan company where I got a quick loan of $46,000.00 via their email where I was looking for Loan to pay my bills/debts and move on with life then a friend gave me this company details which I contacted through this Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen